Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstancia. El fil es pot estirar o enredar, però mai es pot trencar.
Lilypie Esperando Ticker

dilluns, 10 de desembre del 2007

Temps d'espera

Crec que tindre que deixar de llegir “foros” i altres pagines amb les prediccions de dates d’assignació ja que l’únic que puc dir es :

AAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temps d'espera

Hem rebut un missatge de ànims de la Monica i el Jordi, el podeu llegar a l’entrada del 28 de Novembre del 2.007.

Realment s’està fent molt dur,els temps d’espera s’estan allargant molt.

La versió oficial es que no creuen que es superin els dos anys de temps d’espera, es bastant difícil de creure, ja que això implicaria assignar aquest mes tota la resta de Desembre i desprès cada mes assignar-ne un de sencer. Potser , el que volen dir es que no s’arribarà als tres anys….

S’està comentant que els temps d’espera s’estan allargant expressament per fer una selecció, m’explico:

La China ha regulat uns nous criteris de selecció d’expedients que es començaran a aplicar als expedients registrats a partir del 1 de Maig del 2.007. Això ho han fet per evitar l’allau d’expedients d’adopció que reben des de l’any 2.005.

Aleshores hi ha la teoria que estan allargant el temps d’espera per que abandoni la gent que , potser, i ho dic amb la boca molt petita, tenia “el caprici”, de tenir una nena xineta, i realment quedin, quedem, la gent que volem un fill.

El tema del caprici ho dic per que des de fora, ho he llegit varis articles, semblava que l’adopció a xina era com anar a “El Corte Ingles”, nomes faltava l’anunci de “Ja es primavera a El Corte ingles i posi una xineta a casa seva”.

No vull que s’enfadin la gent que te adoptada una criatura, nomes comento temes que s’han escrit a varis articles de gent que ho veu des de fora.