Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstancia. El fil es pot estirar o enredar, però mai es pot trencar.
Lilypie Esperando Ticker

diumenge, 6 d’abril del 2008

Rumors

Els Rumors apunten que la data de tall serà el dia 9 de Gener del 2.006. Realment es una mala noticia ja que son cinc dies d’assignació comptant el cap de setmana.

Desde que les assignacions van tant lentes he llegit a diversos “foros “ critiques molt dures cap el CCAA i als sues funcionaris. Aquestes critiques diuen que ens estan prenent el pel, que s’estan rient de nosaltres, etc..

Jo estic totalment en desacord amb aquestes critiques. Per a mi que aquets crítics s’imaginen al director del CCAA com una especie de maligne Fumanchu que veu la nostra desesperació a través d’una bola de vidre amb grans somriures…

També s’està parlant de l’influencia de la celebració dels Jocs olímpics. L’altra dia la gent del bloc Todoadopción va parlar amb gent que te que veure amb l’adopció internacional i diuen que desprès de dels JJOO el tema millorarà, que no anirà molt ràpid però que no s’allargaran molt els temps d’espera, diuen que tres anys, esperem que tinguin raó.

El meu punt de vista es que te a veure. China te un regim polític molt diferent del que tenim aquí i per ells, els JJOO, es un a molt bona oportunitat de vendres al mon i volen tindre tot molt controlat, fins i tot el moviment de gent per dins el país. Per tant restringiran al màxim possible l’entrada d’estrangers, i ara amb el tema del Tibet encara mes, aliens al JJOO però sense fer-ho públic. Quan s’acabin els JJOO tot tornarà a la normalitat.

Es la meva teoria….