Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstancia. El fil es pot estirar o enredar, però mai es pot trencar.
Lilypie Esperando Ticker

dimarts, 18 de desembre del 2007

Conversa amb Genus II

Com que veig que el comunicat de Genus es fa esperar, i ja han sortit a la llum pública el que es va dir a la reunió a altres blocs us informo de la conversa que vaig tindre amb Genus.

Sobre els temps de espera els xinesos van reconèixer que s’allargaran per sobre dels dos anys. Fins quan? No ho saben, ja que depenen dels nens disponibles per adoptar. Desprès van dir que ho intentarien arreglar , com?, ni idea… He llegit que esta informatitzant els orfenats i potser això farà que el temps burocràtics s’escurcin.

Els hi vaig preguntar sobre l’obertura de mes orfenats a l’adopció internacional , i Genus em va contestar que estant tots oberts menys tres o quatre, i per tant l’obertura d’aquets no solucionarien moltes coses.

Desprès el hi vaig comentar sobre la teoria de que estaven allargant el temps d’espera per que molta gent abandones i poder fer una selecció amb la gent que realment vol adoptar una criatura xinesa. Desde Genus m’ho van negar categòricament.

Finalment, es van comentar el tema dels jocs olímpics, desde xina neguen que tingui res a veure però desde Genus creuen que pot ser un punt d’inflexió…

Total, a esperar…

Agrair un altre cop a Genus la conversa i l’informacio donada.