Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstancia. El fil es pot estirar o enredar, però mai es pot trencar.
Lilypie Esperando Ticker

dijous, 15 de novembre del 2007

Rumors

Escriu Xavier.

Bon dia la setmana vinent començaran els rumors de quina data faran el tall la gent del CCAA.
Sobre aquest tema, el mes passat, va haver-hi una gran polèmica amb el Bloc de Todoadopcion (
http://todoadopcion.blogspot.com/) ja que va donar casi com segura la data de tall del 12 de Desembre del 2.005. Per desgracia no va ser així i la data de tall va ser el 8 de Desembre.

Des de el nostre Bloc volem defensar, recolzar i animar a la gent de Todoadopción per la feina que estan fent. Es l’única font d’informació que tenim les famílies que estem esperant i les seves informacions son bastant fiables. Es veritat que les ECAIS, en el nostre cas GENUS, informen de la data de tall però una vegada ja penjada a la web del CCAA.

Arran de la polèmica ha sorgit de rerefons una mala maror amb aquest bloc.
La gent de Todoadopción no vol dir els noms de la gent que els vol desacreditar, diu que aquesta gent te interessos amb el tema de l’adopció.
Nosaltres ens preguntem:
  • Per que no volen dir els noms?
  • Qui es aquesta gent que vol impedir que les famílies tinguem informació?
  • Quins interessos o que guanyen amb això?


En aquest Bloc anirem escrivint les prediccions de todoadopción i deixarem clar que la informació es provinent d’ells. No ho farem per treure’ns les responsabilitats de la informació donada , si no, per donar el mèrit a la gent que s’ho ha “currat” de debò.


Moltes gracies a Todoadopción, ànims i esperem les vostres noticies.