Un fil vermell invisible connecta a tots aquells que estan destinats a trobar-se, independentment del temps, lloc o circumstancia. El fil es pot estirar o enredar, però mai es pot trencar.
Lilypie Esperando Ticker

dissabte, 12 d’abril del 2008

Aniversari

Avui fa un any, fa un any que el nostre expedient va ser registrat a xina.
Ens farem els forts i els optimistes i direm que queda un any menys perquè tinguem a la nostra fill/a amb nosaltres.
Ahir varem rebre un correu de l’ECAI Genus confirmant que la data de tall es el 9 de Gener del 2.006, poc a poc , molt poc a poc...
Fa dies varem rebre un comunicat de Genus per fer una recollida de diners per ajudar a la reconstrucció dels orfenats de Xina malmesos per les nevades, us adjunto el comunicat.

Per veure-ho en gran heu de pulsar l'icona que hi ha mes a la dreta, i despres a l'opcio "Full".




4 comentaris:

el fil vermell ha dit...

Clar que si!
Heu de ser optimistes, segurament si que queda un any menys, pero heu de pensar que cada dia que pasa ja es un dia menys per començar aquest viatge a la Xina!

Anims!

AnnA

el fil vermell ha dit...

Us he atorgat un premi pel vostre blog!
Si passeu pel meu ho veureu!

AnnA

Anònim ha dit...

Hola, com van els vostres ànims? Fa temps que no feu cap entrada al blog ... Nosaltres estem en una situació semblant a la vostra, si ve tenim l'expedient registrat una mica abans que vosaltres crec que els ànims poden ser més o menys el mateixos. Nosaltres al desembre farà dos anys que tenim l'expedinet a la Xina, el temps passa ràpid però tot plegat és una mica desesperant i, perque no dir-ho, de vegades desil.lusionant. Com ho veieu vosaltres tot plegat?

Isabel i Xavier ha dit...

Pues res, nosaltres de moment no hi pensem, preferim tindre fites personals dintre l'any i aixi pasa mes rapid el temps.
Suposo que quan s'acosti tot sera mes dificil.
Anem seguint les assignacions i prou, es que es deseperant el ritme.